Happy Huskies.fi

Pauliina Mäki

Happy Huskies

Happy Huskies on pieni perheyritys aivan Ivalon keskustan tuntumassa. Tarjoamme uniikkeja, sinun seurueellesi räätälöityjä yksityisiä husky aktiviteettaja ympäri vuoden. Voit hypätä koiravaljakon kyytiin nauttimaan vauhdikasta ja revontulista, lähteä patikoimaan valitsemasi husky ystävän kanssa tai tulla vain tutustumaan laumaamme.

Huskyt ovat meille perheenjäseniä ja rakkaita ystäviä – kaikki aktiviteetit suunnitellaan aina koirien ehdoilla, jokaista yksilöä kunnioittaen.

…veden solina, pakkasen piirtämät pastellisävyt ja lempeät huskyt toivottavat sinut tervetulleeksi kokemaan elämäsi ikimuistoihin aktiviteetti Happy Huskies kennelille!

Mistä Happy Huskies sai alkunsa? 

Rakkauteni koiriin alkoi jo pienenä, kun perheessäni oli minua vain kaksi vuotta nuorempi jämptlanninpystykorva Milla. Ollessani 13-vuotias, jouduin antamaan hyvästit ystävälleni ja perheeseemme oli aika ottaa uusi koiranpentu. Olin jo pari vuotta aikaisemmin kiinnostunut Disneyn ”Lumihauvat” elokuvan innoittamana rekikoirista ja nyt oli minun aikani antaa oma ääni pennun hankintaan. Löysin siperianhusky pentueen netistä ja lähdimme kesällä 2010 hakemaan uutta perheenjäsentä ”Divaa” kotiin Kemistä. 

Oman siperianhuskyn myötä tutustuin paikallisiin rekikoiraharrastajiin ja pääsin kokeilemaan ensimmäistä kertaa reellä ajamista. Pian yhden koiran valjakko alkoi tuntumaan liian pieneltä ja lauma kasvoi toisella siperianhuskylla ”Siirillä”.  

Vuonna 2015 Divalle syntyi 5 pentua, joista kaksi jäi omaan laumaani. Alkutalvesta 2016 muutin ensimmäisen kerran pois lapsuuden kodistani, kun sain oppaan töitä Ivalosta safarikenneliltä. 

Palasin talven jälkeen lapsuudenkotiini fysioterapeutti opintojen ajaksi ja heti valmistuttuani muutin koirieni kanssa takaisin Ivaloon syksyllä 2020. Laumani oli tuossa vaiheessa kasvanut kahdeksaan koiraan, kilpailuja oli takana useampia ja oman pienimuotoisen safarikennelin perustaminen alkoi kiinnostaa. 

Ajatus omien safarien aloittamisesta vaati muutaman uuden koiran hankinnan ja laumaan muutti talven aikana vielä kaksi alaskanhuskya ja yksi siperianhusky. 

Nyt 2020 perustamani toiminimiyritys Tmi Pauliina Mäki kantaa myös toista nimeä ”Happy Huskies”. Minulle koirani ovat perheenjäseniä ja haluan tarjota asiakkailleni elämyksiä aina yksilöllisesti koirien ehdoilla!

Happy Huskies Palvelut

Tutustu Happy Huskies palveluihin täältä!

Koirat

Tutustu koiriin täältä!

Next Post

Previous Post

© 2023 Happy Huskies.fi

Theme by Anders Norén